1 / 9

Smash the cake

1-årsfotografering i Växjö

För barn mellan 10-14 månader

365 dagar - så länge har ditt hjärta fyllts med mer och mer kärlek varje dag du tillbringar med din lilla skatt. Även oändligt med bajsblöjor & sömnlösa nätter har ni fått kämpa er igenom tillsammans.

Att fylla 1 helt år är något alldeles speciellt och så värt att firas!


En 1-årsfotografering är full med en massa bus, lek och skratt och dessutom en otroligt rolig upplevelse för att fånga alla naturliga och äkta uttrycken.

Bokning

Första steget är att fylla i och skicka in bokningsförfrågan längre ned på sidan vilket är bra att göra så tidigt som möjligt för att öka chansen att få en tid. Jag rekommenderar att skicka förfrågan ca. 2-3 månader innan.. För att garantera din bokade tid betalar du 1500 kr i samband med bokningen.

Inför fotograferingen

Eftersom att fotografering anpassas till dig brukar jag vilja prata igenom dina önskemål och förväntningar. Dessutom tar jag även fram och beställer eventuell rekvisita du önskar till fotograferingen

Fotograferingen

Vi träffas i min studio i Hovmantorp och börjar med att kolla igenom alla barnkläder jag har att låna ut för att se om det är något du känner passar ditt barn. Mitt mål är att fånga så mycket skratt och glädje i bilderna som möjligt - så var beredd på en del tokiga miner och läten. Fotograferingen tar ca. 1-2 timmar.

Leverans av bilder

Ungefär 3-4 veckor efter fotograferingen får ni ett galleri med era bästa utvalda bilder att välja mellan. Digitala bilder och förstoringar köps sedan separat och levereras högupplösta och internetanpassade, för fri användning efter genomförd betalning av slutfakturan!

DIN INVESTERING

1-Årsfotografering


Fotografering 1-2 timmar i min studio i Kosta


Personlig konsultation inför fotograferingen


Lån av rekvisita & kläder


Tårta till smash the cake


1 500 kr


Fotograferingsavgiften betalas i samband med bokning, och är ej återbetalningsbar.

Digitala bilder och produkter köps separat i samband med urvalet av bilderna. Bildpaket börjar

från 3000kr (5st digitala bilder). Fyll i formuläret nedan för fullständig prislista.


Smash the cake Växjö
Ettårsfotografering Kalmar Växjö

LEDIGA TIDER

Februari - FULLBOKAT

Mars - FULLBOKAT

April - 1 TID KVAR

Maj - 2 TIDER KVAR

❤️


VAD ROLIGT ATT DU VILL BOKA

EN FOTOGRAFERING MED MIG!


Det är många som skickar in förfrågningar så här kommer några tips för att öka chansen till att få en tid:


Boka gärna så snart som möjligt, då jag tar in ett begränsat antal bokningar varje månad.

Var gärna tillgänglig även på vardagarna, det ger större chans för lediga tider.


Fyll i formuläret så utförligt som möjligt, så jag får en bra bild av dig och dina önskemål.

Jag svarar på alla förfrågningar inom 2 arbetsdagar.

Kram Jeniffer 

❤️


Vanliga frågor:

Vad händer om inte barnet är på bra humör?

Du behöver inte känna dig orolig inför fotograferingen, jag har fotat många barn innan och har varit med om både glada och trötta barn. Jag har lärt mig en del trix och är övertygad om att kunna lura fram ett och ett annat leende. Skulle det verkligen inte vara en bra dag får vi ta det då. :)

Får syskon vara med?

Först och främst är det såklart lilla 1 åringen som kommer att stå i fokus men självklart finns det tid över till att även ta bilder tillsammans med eventuella syskon!

När ska jag boka tid?

Jag rekommenderar alltid att höra av sig 2-3 månader innan.

Går det att fotas utomhus?

Självklart! Har ni önskemål om att ha fotograferingen utomhus istället är det bara att nämna det för mig så kan vi prata mer om möjligheterna och detaljerna tillsammans.

Måste jag beställa tårtan?

Nej det behöver du inte utan jag tar hand om det åt er! :)