MINI SESSIONS VÄXJÖ - MED FOTOGRAF JENIFFER BEHNKE


Nu har det blivit dags för mig att släppa årets tider för mini sessions i Växjö den 14 november 2021. Det blir en helt fantastisk dag fylld med en massa skratt, gulliga barn och underbara föräldrar.

VAD ÄR MINI SESSIONS?

En Mini Session är nästan som en vanlig fotografering, bara i ett mindre format. Fotograferingen varar istället 20min jämfört med 60min vid en vanlig fotografering med mig. Dessutom sker den på en specifik plats jag valt ut speciellt för detta tillfälle. Platsen kommer jag att smycka ut och pynta lite för att passa temat jag har valt. Det blir höstigt, lite bohemiskt och SÅ mysigt! ❤️ En mini session är kortare tidsmässigt och innehåller därmed lite färre bilder än mina vanliga bildpaket, men låt dig inte luras av den kortare tiden. Vi har gott om tid att få fina, mysiga bilder på dina barn och er som familj.

VAD INGÅR?


20 minuters fotografering,

En utvald fotoplats & rekvisita

Personligt webbgalleri för urval av bilder

3 digitala bilder


1500 krEXTRA BILDER

Kan du inte bara välja 3st bilder och vill köpa till fler? Det kan du absolut få göra, här nedan får du lite prisinformation.


Enstaka bilder - 300kr/st

5st bilder - 1100kr

Alla bilder - 2800kr

Begränsat antal tider - just nu finns det 1st tid kvar!

HUR FUNKAR DET?

  1. Boka din tid genom att fylla i formuläret längst ned på sidan och skriv vilka tider som passar dig. Kom ihåg att tiderna är först till kvarn!
  2. När jag bekräftat din tid skickas en bokningsfaktura på 50% av fotograferingsbeloppet, denna summan återbetalas inte vid avbokning eller andra förhinder. När den är betald får ni all detaljerad information inför fotograferingen.
  3. Fotograferingen! Vi fotar på en fantastisk plats med fin rekvisita i ca. 20min. Det är viktigt att ni kommer i tid då vi inte tar några pauser emellan.
  4. Ca. 2 veckor efter fotograferingen får ni tillgång till ert webbgalleri där ni gör ert urval. När ni känner er klara får ni en faktura på resterande beloppet och eventuella extra bilder ni vill köpa till. Så fort den är betald skickar jag alla era magiska bilder till er!SKICKA IN DIN BOKNINGSFÖRFRÅGAN


TILLGÄNGLIGA TIDER


10:00 - Bokad!

10:30 - Bokad!

11:00 - Bokad!

11:30 - Bokad!

12:00

12:30 - Bokad!


2st lediga tider kvar!

Söndag 14 November 2021


Välj vilka tider som passar dig. Kryssa gärna i fler för att öka chansen på att få en ledig tid.