Gravidfotograf Växjö & Kalmar

AVSLAPPNAD FOTOGRAFERING

Med mig behöver du inte oroa dig för att verka obekväm framför kamera. Jag är noggrann med att få dig att känna dig vacker och trygg och lyckas alltid få fram fina leenden.

Gravidfotografering Kalmar Gravidfoto

FANTASTISKA KLÄNNINGAR

Du får tillgång till flera olika helt fantastiska gravidkläder inför fotograferingen. Väl mellan klänningar, kjolar & olika toppar för att hitta det du tycker passar dig bäst.

Se alla mina klänningar HÄR!

VACKRA FOTOPLATSER

Innan fotograferingen lägger jag alltid mycket tid på att hitta den perfekta fotoplatsen för just dig och är noga med att gå efter just dina önskemål.

Gravidfoto Lillalivet.se Växjö Kalmar

BLOMMIGA TILLVAL

Hos mig har du möjligheten att välja till vackra blomkransar & buketter till din fotografering. Det får de gråaste dagarna att lysa upp och tillför dessutom det där lilla extra!

EN DAG DÅ DU OCH MAGEN

STÅR I FOKUS


Att vara gravid och bära på ett litet liv i magen, är något utav det häftigaste man kan få uppleva. 

Oavsett om det är ens första, andra eller kanske till och med femte graviditet är den värd att dokumenteras, för att varje graviditet är speciell och skiljer sig på ett och ett annat sätt. Jag som fotograf vill inte bara fånga kärleken du känner för ditt barn redan innan det är fött, utan även längtan och glädjen som syns i dina ögon.

För en dag, vill jag att du ska känna dig som världens vackraste blivande mamma, glömma allt från foglossning till illamående och njuta av tiden med din fina mage. Med dig i din exklusiva drömoutfit och det perfekta ljuset kommer vi skapa helt magiska bilder, bilder som kommer att vara minnen för livet.

 

Det här förtjänar du!


Jag och min sambo är båda väldigt obekväma framför kameran men att ha Jennifer bakom kameran gjorde oss väldigt bekväma. Visste vi inte hur vi skulle stå så fick vi bra hjälp för att få så fina bilder som möjligt! Och alltså wow vilka bilder! Så tacksam att jag fick chansen att föreviga magen med hjälp av en grym fotograf som verkligen har känsla för detaljer. 🌅

Emmy
Gravidfotograf Växjö Kalmar Lilla Livet
Fotograf Kalmar Växjö Jeniffer Lenz

Jag är så tacksam över bilderna som du tog på mig när vår lilla tjej låg i magen. Bilderna blev helt magiska! Jag brukar aldrig känna mig bekväm framför kameran eller på bilder, men du lyckades verkligen fånga både magen och mig på bild. Så vackra minnen att ha. Både från fotograferingen och bilderna. Vi kommer absolut boka in en familjefotografering i framtiden med dig!!

Lisa

Om Jeniffer


Självklart ska ni få veta lite grann om mig! Jag är 28 år gammal och bor tillsammans med min sambo och vår son i en liten by mellan Växjö och Kalmar. Skulle jag beskriva mig själv med endast 3 ord skulle jag säga att jag är glad, öppen och kreativ. Jag skulle aldrig kunna tänka mig att bo i en storstad, för jag älskar lugnet ”ute på landet”. Utöver att fotografera älskar jag att gå på promenader med vår hund Elli som är mina andra lilla bebis. Dessutom har jag sedan jag var liten älskat att sjunga och det går inte en minut då jag inte sjunger med till alla möjliga låtar när jag lyssnar på musik. Jag har länge varit fascinerad av allt som har med graviditeter att göra och alltid velat hjälpa människor på något sätt, velat stötta de med mitt lugn och finnas där för de när de behöver det som mest. Det tog ett tag innan jag kom på att fotograf och Doula är det jag borde satsa på, men nu är jag så himla glad att äntligen få jobba med det jag har drömt om i så många år!Fotograf & Doula Jeniffer Behnke Kronoberg Kalmar Blekinge

Bokning

Första steget är att fylla i och skicka in bokningsförfrågan längre ned på sidan vilket är bra att göra så tidigt som möjligt för att öka chansen att få en tid. Jag rekommenderar fotograferingen ca. 2-3 månader innan BF, däremot är det väldigt olika hur magen växer och hur ditt mående förändras. För att garantera din bokade tid betalar du 1300 kr i samband med bokningen.

Inför fotograferingen

Eftersom att fotografering anpassas till dig brukar jag vilja prata igenom dina önskemål och förväntningar. Jag rekar passande fotoplatser och du får tillgång till mitt galleri där du kan se alla mina klänningar och välja vilka du vill prova och titta lite närmare på.

Fotograferingen

Vi träffas på överenskommen plats och tid innan fotograferingen och du får prova kläderna jag tagit med mig till dig. Mitt mål är att fånga kärleken till det lilla livet i din mage på ett naturligt sätt utan konstiga poser. Fotograferingen tar ca. 1-2 timmar med 2 ombyten.

Leverans av bilder

Ungefär 3-4 veckor efter fotograferingen får ni ett galleri med era bästa utvalda bilder att välja mellan. Digitala bilder och förstoringar köps sedan separat och levereras högupplösta och internetanpassade, för fri användning efter genomförd betalning av slutfakturan!


DIN INVESTERING

GRAVIDFOTOGRAFERING


Fotografering 1-2 timmar omkring Växjö/Kalmar


Personlig konsultation inför fotograferingen


Lån av exklusiva gravidkläder1 300 kr


Fotograferingsavgiften betalas i samband med bokning, och är ej återbetalningsbar.

Digitala bilder och produkter köps separat i samband med urvalet av bilderna. Fyll i formuläret nedan för fullständig prislista.

INFO

BILDPAKET


Digitala bilder och förstoringar köps separat efter fotograferingen.

Bildpaket börjar från 3000kr (5st digitala bilder)


För fullständig prislista, fyll i formuläret nedan.LEDIGA TIDER

December - FULLBOKAT

Januari - FULLBOKAT

FEBRUARI - 1 TID KVAR

Mars - 2 TIDER KVAR

❤️


VAD ROLIGT ATT DU VILL BOKA

EN GRAVIDFOTOGRAFERING MED MIG!


Det är många som skickar in förfrågningar så här kommer några tips för att öka chansen till att få en tid:


Boka gärna så snart som möjligt, då jag tar in ett begränsat antal bokningar varje månad.

Var gärna tillgänglig även på vardagarna, det ger större chans för lediga tider.

Om du inte bor i närheten av Växjö/Kalmar, nämn det bland dina önskemål i formuläret så återkommer jag med lite tankar kring det.


Fyll i formuläret så utförligt som möjligt, så jag får en bra bild av dig och dina önskemål.

Jag svarar på alla förfrågningar inom 2 arbetsdagar.

Kram Jeniffer 

❤️Vanliga frågor:

Jag känner mig inte bekväm framför en kamera, blir det bra ändå?

Du behöver inte känna dig orolig inför fotograferingen, jag finns där för att guida dig och kommer säga till dig hur du ska stå för att få helt fantastiska bilder!

När är det bäst att fota magen?

Jag brukar rekommendera att fotografera mellan v.25 till 35 men det är såklart väldigt individuellt hur din mage växer och hur du mår.

Kan jag fotas i studion?

Självklart är du även välkommen att fotas i studion! Bara nämn det som önskemål när du skickar in bokningsförfrågan.

Vad händer vid dåligt väder?

Vid dåligt väder bokar vi om och fotar en annan dag. För mig är det viktigt att vi får de bästa förutsättningarna och att bilderna blir perfekta!

Kan min partner eller syskon vara med?

Jag vill först och främst att detta ska bli din dag men tar gärna ett par bilder med din partner eller syskon i slutet av fotograferingen!

Jag vill ha på mig en utav mina egna klänningar, går det bra?

Självklart kan du ha med dig egna kläder också. För mig är det viktigaste att du känner dig bekväm och fin framför kameran! 🙂


Studiofotografering gravid Växjö
Gravidfotografering studio Hovmantorp