Familjefotografering Kalmar Växjö

Barn · Familj · Amning

FAMILJEFOTOGRAF I VÄXJÖ & KALMAR

Barn & Familj

Föreviga er familj och släpp alla måsten en stund. Låt mig fånga barnens personlighet och kärleken mellan er.

Amning

Närhet, tröst & kärlek är allt som amningen utstrålar. Ta vara på tiden och låt mig skapa magi för att minnas det där speciella bandet du och ditt barn delat under er amningsresa.

1-Årsfotografering

En kladdig fotografering för små 1 åringar.

Och det bästa är, ni slipper städa undan kladdet efteråt!


MINNEN FÖR LIVET


Från den dagen man får barn känns det för många som att tiden bara rusar iväg och att de små växer alldeles för fort. Livet kretsar kring att byta blöjor, fixa matlådor, tvätta och underhålla barnen. Alldeles för sällan stannar vi upp och tar in allt fantastiskt vi har runt omkring oss, speciellt den fina familjen man har skapat ihop med de man älskar. Som fotograf är det därför viktigt för mig att skapa en så mysig stund för er som möjligt under fotograferingen. Jag anpassar mig alltid efter barnen, deras behov och humör såklart. Jag lyckas alltid få fram de finaste leenden med alla möjliga roliga röster, läten och grimaser. ;)

Parfotografering
Lilla Livet Familjefotograf Växjö

Jeniffer is a wonderful Photographer! She is easy going and relaxed and really good with kids. She made our experience nice and fun and the photos turned out great!

Richard

Om Jeniffer


Självklart ska ni få veta lite grann om mig! Jag är 27 år gammal och bor tillsammans med min sambo och vår son i en liten by mellan Växjö och Kalmar. Skulle jag beskriva mig själv med endast 3 ord skulle jag säga att jag är glad, öppen och kreativ. Jag skulle aldrig kunna tänka mig att bo i en storstad, för jag älskar lugnet ”ute på landet”. Utöver att fotografera älskar jag att gå på promenader med vår hund Elli som är mina andra lilla bebis. Dessutom har jag sedan jag var liten älskat att sjunga och det går inte en minut då jag inte sjunger med till alla möjliga låtar när jag lyssnar på musik. Jag har länge varit fascinerad av allt som har med graviditeter att göra och alltid velat hjälpa människor på något sätt, velat stötta de med mitt lugn och finnas där för de när de behöver det som mest. Det tog ett tag innan jag kom på att fotograf och Doula är det jag borde satsa på, men nu är jag så himla glad att äntligen få jobba med det jag har drömt om i så många år!Fotograf & Doula Jeniffer Behnke Lillalivet.se

SKICKA IN BOKNINGSFÖRFRÅGAN


Då det alltid är högt tryck på fotograferingar hos mig rekommenderar jag att ni skickar en bokningsförfråga så snart som möjligt för större chans att hitta en ledig tid. Fyll i formuläret nedan så är första steget gjort. :)

FOTOGRAFERINGEN


Fotograferingen kommer att ske under 1 timme i Växjö/Kalmar med omnejd, på en fin plats vald utefter ljus, årstid och era önskemål. För mig är det viktigt att både barn och föräldrar känner sig avslappnade under fotograferingen så jag lägger ner mycket vikt på det.

Familjefotografering Kalmar Växjö Jeniffer Lenz

LEVERANS AV BILDER


Ungefär 2-3 veckor efter fotograferingen får ni ett galleri med era bästa utvalda bilder att välja mellan. Digitala bilder och förstoringar köps sedan separat och levereras högupplösta och internetanpassade, för fri användning efter genomförd betalning av slutfakturan!

Efter en helt underbar gravidfotografering var det givet att jag ville att Jeniffer även skulle föreviga vår lilla tjej på utsidan. Jag var själv lite nervös för hur vår lilla skulle reagera, men Jeniffer var helt otrolig. Med en underbar energi, mycket förståelse och tålamod så kändes det superbra och det gick väldigt smidigt. Man märkte att vår tjej drogs till och gillade henne! Och bilderna sen - de blev precis lika magiska som gravidbilderna!

Hanna
Barnfotografering utomhus Växjö
DIN INVESTERING

KÄRLEKSFULL FOTOGRAFERING


Fotografering 1h omkring Växjö/Kalmar


Personlig konsultation inför fotograferingen1 300 kr


Fotograferingsavgiften betalas i samband med bokning, och är ej återbetalningsbar.

Digitala bilder och produkter köps separat i samband med urvalet av bilderna. Fyll i formuläret nedan för fullständig prislista.

Barnfotograf Jeniffer Behnke Växjö Kalmar
INFO

BILDPAKET


Digitala bilder och förstoringar köps separat efter fotograferingen.

Bildpaket börjar från 3000kr (5st digitala bilder)


För fullständig prislista, fyll i formuläret nedan.
LEDIGA TIDER

December - FULLBOKAT

Januari - FULLBOKAT

FEBRUARI - 1 TID KVAR

Mars - 2 TIDER KVAR

❤️


VAD ROLIGT ATT DU VILL BOKA

EN FOTOGRAFERING MED MIG!


Det är många som skickar in förfrågningar så här kommer några tips för att öka chansen till att få en tid:


Boka gärna så snart som möjligt, då jag tar in ett begränsat antal bokningar varje månad.

Var gärna tillgänglig även på vardagarna, det ger större chans för lediga tider.

Om du inte bor i närheten av Växjö/Kalmar, nämn det bland dina önskemål i formuläret så återkommer jag med lite tankar kring det.


Fyll i formuläret så utförligt som möjligt, så jag får en bra bild av dig och dina önskemål.

Jag svarar på alla förfrågningar inom 2 arbetsdagar.

Kram Jeniffer 

❤️


Amningsfoto fotograf Växjö
Barnfotografering Jeniffer Behnke Växjö
Barn och Familjefotograf Växjö Kalmar
Barnfotograf Jeniffer Behnke Lillalivet.se